Ізотонічний напій Chimpanzee Isotonic Drink Grapefruit у пакетику об'ємом 30 г (1 порція). Підвищує витривалість та забезпечує організм додатковою енергією при тривалих фізичних навантаженнях. Відновлює водно-сольовий баланс, захищаючи від судом. Рекомендований для змагань, активних тренувань (біг, велоспорт, тріатлон, скелелазіння), походів із рюкзаком.
Продумана формула поєднує складні вуглеводи, електроліти та вітамін С. Має натуральний грейпфрутовий смак, без хімічних домішок і штучних ароматизаторів. Не приїдається з часом.
Залежно від способу приготування спортивного напою Chimpanzee підходить для вживання до, під час та після навантажень.
Спосіб вживання та дозування: 30 г порошку на 375 мл води для приготування ізотонічного напою (осмолярність 280 мОсм/л). Ізотонічний напій рекомендується вживати дорослим після тренування. 30 г порошку на 500 мл води для приготування гіпотонічного напою (осмолярність 210 мОсм/л). Гіпотонічний напій підходить для вживання до та під час занять спортом.
Особливості:
- Натуральний склад
- Відновлює водно-електролітний баланс, необхідний передачі електромагнітних імпульсів між мозком і м'язами. Організм довше працює із максимальною продуктивністю
- Оптимальна пропорція низько- та високомолекулярних вуглеводів не викликає стрибків рівня цукру у крові
- Високий вміст ізомальтулози (20%) – джерела фруктози та глюкози з низьким глікемічним індексом – забезпечує поступове, тривале вивільнення енергії
- Вітамін С зменшує стомлюваність та зміцнює імунітет
- Продукт підходить вегетаріанцям та веганам. Безпечний для дітей віком від 6 років
- Зроблений у Чехії відповідно до європейських стандартів якості та безпеки виробництва
Склад: мальтодекстрин, глюкоза, ізомальтулоза * (20%), сахароза, регулятор кислотності: лимонна кислота, лактат кальцію, цитрат натрію, хлорид натрію, магнієві солі лимонної кислоти, вітамін С (L-аскорбінова кислота), цитрат калію, калійні солі ортофосфорної кислоти, хлорид калію, ароматизатор: нарингін, барвник: рибофвін.
*Ізомальтулоза - дисахарид, джерело фруктози та глюкози з низьким глікемічним індексом.